SuomiEnglantiVenäjä
 
 

Kalastus

Asiakkaillamme on mahdollisuus kalastaa osakaskuntamme vesialueilla. Huviloiden varustukseen kuuluu peruskalastusvälineet; 2 mato-onkea, katiska ja talvella pilkkionki. Kalastuksenhoitomaksut oltava kunnossa mikäli olet 18-64 -vuotias ja kalastat esim. virvelillä. Katso tästä voimassa olevat valtakunnalliset lupamaksut.

 

 
 

Metsästys

Tarjoamme mahdollisuutta metsästyksen seuraamiseen tai osallistumiseen itse metsästystapahtumaan tilan omilla mailla tai paikallisen metsästysseuran Etelä-Tuusniemen Eräveikkojen vuokramailla.
Metsästämme mm. jänistä, kettua, majavaa, supikoiria ja vesilintuja. Joskus harvoin vastaan saattaa tulla myös mäyrä, mutta sen onnistunut metsästys vaatii koiralta jo erityistä rohkeutta ja taitoa.
Metsästysseuran mukana on mahdollisuus osallistua myös hirvijahtiin.
Lähistöllä n. 5-40 km:n etäisyydellä sijaitsee myös Villin Pohjolan maita, joille asiakas niin halutessaan voi itse hankkia luvat mm. metsäkanalinnuille.


 
 

Veneily

Kallaveteen kuuluva Suvaksen vesistö tarjoaa mitä upeimmat puitteet veneilyyn. Voit soudella vapaasti huvilan veneellä tai kiertää esim. läheisen Leppäsaaren opastuksessamme moottoriveneellä (karikot eivät ole aina merkattuja) ja nauttia luonnonkauniista maisemista. Em. kierrokseen kuluu aikaa n. 1 h riippuen veneessäolijoiden määrästä. Veloitamme palvelusta 35 €/h + polttoainakulut (n. 16 €/h). Laivareitti Kuopiosta Savonlinnaan kulkee ko. saaren takapuolelta kapealinjaista vesireittiä, joka tarjoaa itä-suomalaista perinnemaisemaa parhaimmillaan. Kyyditämme asiakkaamme M/S Puijo laivalle/noudamme sopimuksen mukaan. Lähin laivalaituri on Palokissa n. 6 km:n päässä. Katso laivan liikennöintiaikataulut tästä.

Lisäksi tilan maat ja lähiympäristö tarjoavat runsaat sienestys- ja marjastusmahdollisuudet vuodesta riippuen.